"Их нравы": В окупованому Севастополі секс-шоп відкрили в будівлі колишнього штабу оборони міста під час Другої світової (фото)

Крім секс-шопу, в будівлі також відкрили магазин з продажу алкоголю.

В окупованому Криму в будівлі, де під час Другої світової війни знаходився штаб оборони Севастополя, відкрили секс-шоп і магазин з продажу алкогольних напоїв. Як повідомляє у своєму Телеграм-каналі Mash, на будинку на вулиці Великій Морській тепер три таблички, передають Патріоти України.

Одна - меморіальна, друга - магазину інтимних товарів під назвою" Рожевий кролик", третя - алкомаркет для тих, кому перед походом за кільцями і мотузками потрібно випити для хоробрості.

Примітно, що магазин для дорослих вирішив привернути увагу, пишно обвішавши вхід, біля самої меморіальної таблички, повітряними кульками. Всі ці магазини відкрилися в будівлі, де в 1941-1942 році знаходився комітет оборони Севастополя. Місцеві жителі обурюються через таке сусідство, Будівельні експерти кажуть, що це суперечить місцевим законам (за ними між меморіальною дошкою і вивіскою має бути дотримана достатня відстань). У Департаменті архітектури розводять руками: ніхто цього не погоджував і дозволу не видавали.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...