"Ихтамнет". Росія відмовляється говорити про загиблих: Комітет солдатських матерів "завалений" зверненнями

У Росії надалі відмовляються говорити про тисячі загиблих в Україні російських солдат. Це відбувається попри те, що Комітет солдатських матерів "завалений" зверненнями російських мам, передають Патріоти України.

Росія не підтверджує й не спростовує інформацію російської сенаторки Людмили Нарусової, вдови Анатолія Собчака та матері Ксенії Собчак. Вона повідомила, що з сотні солдатів живими залишились 4.

Росія не підтверджує факт загибелі солдатів в Україні

Російська сенаторка Людмила Нарусова, вдова Анатолія Собчака ("хрещеного батька" Путіна) і мати Ксенії Собчак розповіла про російських військовослужбовців, які гинуть в Україні, – мовиться у повідомленні.

Зокрема вона розповіла, що Росія відправила до України призовників, яких або змушували підписувати контракти, або взагалі робили це за них

"З роти зі 100 солдатів вижили четверо. Військове відомство відмовилось підтверджувати або спростовувати цю інформацію", – повідомила Нарусова.

Вона додала, що Комітет солдатських матерів "просто завалений" дзвінками та листами матерів, що втратили зв'язок з дітьми, яких відправили воювати з українцями.

Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

понеділок, 1 липень 2024, 11:55

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України. Як зазначається без світ...

Тарифи ж підвищують: Уряд України планує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та соціальних виплат

понеділок, 1 липень 2024, 11:28

Кабінет міністрів у Бюджетній декларації на 2025-2027 роки пропонує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму, від яких залежать розміри соціальних виплат, передають Патріоти України з посиланням на члена фінансового комі...