"Ихтамнет"? Трупи везли в Росію: У мережу потрапили нові докази агресії Росії проти України (фото)

У мережі були опубліковані історії чотирьох загиблих на Донбасі російських найманців, в офіційних звітах говориться, що вони нібито охороняли кордон з Україною і загинули від артилерійських обстрілів ЗСУ. Про це у себе в Telegram розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц, повідомляють Патріоти України.

"Хроніки громадянської війни або як військовослужбовці 17 ОМСБр ЗС РФ вмирали в 2014 році на кордоні України в Ростовській області", - пише він.

Так наводяться імена російських військових Марселя Араптанова, Костянтина Кузьміна, Інокентія Іванова, Вадима Ларіонова. Вони всі нібито були перекинуті в Ростовську область, де через деякий час біля кордону їх "наздогнали" снаряди українських військ.

Були ліквідовані російські військові в серпні 2014 року.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...