"Ихтамнет"? Волонтери розсекретили дані про моряків Путіна, які захоплювали Крим (фото)

Волонтери змогли розсекретити чергових російських найманців, які були учасниками агресії проти України в Криму, передають Патріоти України.

У розслідуванні InformNapalm йдеться, що мова йде про декілька військових моряків 41-ї бригади ракетних катерів ЧФ РФ. Всі дані були отримані з відкритих джерел і соціальної мережі "ВКонтакте".

В ході розслідування волонтери знайшли сторінку російського моряка Єрмакова Олега Миколайовича 1992 року народження.

Там були фотографії медалей за окупацію Криму та нагородної посвідчення до неї. При цьому в документі був вказаний номер військової частини, в якій він служив, коли Росія почала збройну агресію в Криму.

"Військова частина 72165 - це 41 бригада ракетних катерів ЧФ РФ, ППД - тимчасово окупований Крим, м.Севастополь. В її структурі два дивізіони: 166-й Новоросійський дивізіон малих ракетних кораблів і 295-й Сулинський дивізіон ракетних катерів. Кораблі обох брали участь в агресії", - йдеться в розслідуванні.

На іншому фото Єрмаков позував на борту ракетного катера з бортовим номером Р-239. Він входить до складу 295-го Сулинського дивізіону ракетних катерів 41-ї бригади ракетних катерів ЧФ РФ.

У списку друзів Єрмакова волонтери знайшли ще одного моряка з РФ, якого нагородили медаллю за окупацію Криму, - Олександра Піскарьова 1991 року народження. Він також входить в спільноту під назвою "41 бригада ракетних катерів" в соцмережі "ВКонтакте". Крім того, він раніше теж публікував знімок з ракетного катера Р-239.

Волонтери з'ясували, що судном під час захоплення Криму командував капітан 3-го рангу Олексій Миколайович Орляпов 1982 року народження, який є учасником російської агресії проти Грузії в 2008 році. Відзначимо, що він також був внесений в базу даних сайту "Миротворець".

На завершення розслідування волонтери звернулися до держструктур України із закликом провести всі необхідні процесуальні дії відносно російських найманців, які брали участь в анексії Криму.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...