"Інтернів" надивився? На Росії чоловік помер через цинічний жарт лікаря

У російському Барнаулі 8 листопада помер чоловік після цинічного жарту лікаря. Про це розповіла донька померлого у забороненому в Україні "ВКонтакте", зазначають Патріоти України.

"Приїхав (батько. - ред.) на "швидкій", але на своїх ногах та з нормальним кольором обличчя. У нього була проблема зі шлунком. На третій день відмовили ноги. Прийшов на обхід лікар. Запропонував відрубати їх, а самому застрелитися", – написала жінка в групі "Інцидент Барнаул".

Додала, що після цього у її батька почалася панічна атака. Він підписав відмову від госпіталізації. Його "на кріслі-каталці викотили у приймальню та практично кинули під ноги" родичам.

"Він мучився від нестерпного болю. Після цього два санітари забрали його на каталці та відвезли на дуплекс. Раніше вони цього зробити не могли, бачачи, що ноги синіють і лопаються на очах. Після дуплексу вкололи укол і, як нам повідомили сусіди по палаті, прив'язали його (неходячого). За годину він помер", – розповіла жінка.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...