"Исконно православно и высокодуховно": У Росії 8 козаків до крові побили туриста (відео)

За словами очевидців, молодий чоловік сів на лавку з двома козаками і хотів з ними сфотографуватися.

Козаки били хлопця, що лежав на землі. Фото: скріншот з відео.

У Геленджику під час святкування Дня міста козаки побили перехожого, який попросив фото з ними. Відео опубліковано в Instgram-акаунті gelen_chp, передають Патріоти України.

За словами очевидців, молодий чоловік сів на лавку з двома козаками і хотів з ними сфотографуватися. Вони відмовили йому в проханні і пояснили це тим, що знаходяться при виконанні. На що хлопець відповів: "І що, що при виконанні?" Після цього зав'язалася словесна перепалка, а потім бійка. Свідки події розповіли, що молоду людину били вісім чоловіків в козацькій формі.

Мережеве видання NewsFrol докладно описало, що сталося в місті: 24 серпня Геленджик відзначав свій день народження. Але не все гладко пройшло на цьому святі. Даний конфлікт зняв на свій телефон очевидець. Козаки били хлопця. Люди кричали, щоб хлопця не чіпали, але бійка тривала. Як повідомляє очевидець, хлопець захотів сфотографуватися з козаками. Йому відмовили, зав'язалася словесна перепалка, в результаті якої молода людина отримала тілесні ушкодження від представників козацтва.

Козаки тільки виступають помічниками правоохоронних органів, і ніяких повноважень не мають. Увага! Козаки не мають права вимагати пред'явлення будь-яких документів у громадян, тим більше затримувати їх. Козаки можуть тільки допомагати уповноваженим органам порядку, і тільки в їх присутності. "Козацькі товариства не наділені правами щодо залучення громадян та юридичних осіб до адміністративної відповідальності, тим більше не мають права залучати до кримінальної відповідальності", - коментує для видання "Аргументи і Факти" юрист Володимир Лигин.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...