"Известия", давайте я вам подарю книгу "Как не быть долбо...бом": РосЗМІ видали фейк про втечу Бабченка з України

Насправді журналіст вилетів в Осло звичайним рейсом.

РосЗМІ видали черговий фейк про Аркадія Бабченка. Ілюстрація: Фейсбук.

Відомий журналіст Аркадій Бабченко став однією з топ-тем в російських ЗМІ. «Федеральне агентство новин» з посиланням на джерело в МЗС РФ поширило інформацію, що після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського, журналіст нібито покинув Україну і зараз знаходиться в Норвегії. Про це сам Бабченко написав в Facebook, передають Патріоти України.
Він наводить припущення російських видань про те, що, ймовірно, він буде просити політичного притулку. Бабченко традиційно потроллив росЗМІ. «Известия», а давайте я вам подарю книгу «Как не быть долбоебом». И, возможно, из неё вы узнаете, что, даже если оставить в стороне вопрос «а каким, собственно, вообще боком МИД РФ к получению убежища в Норвегии» — или вы думаете, мы с Норвегией у Маши Захаровой будем спрашивать разрешения что ли? — то фразы «покинул Украину со ссылкой на источник в МИД РФ» и «Источник в МИД отметил, что не располагает данными» — в одном абзаце писать нельзя. Доброе утро", — написав журналіст.

Насправді Бабченко вилетів в Осло звичайним рейсом. Фото з літака опублікував Валентин Гадьонов.

«Думал, эх, Аркашу не увидел в этот раз. Однако Матрица улыбнулась, решив проблему, посадив Аркадия в самолете возле меня», — зазначив він.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...