З 1 червня українцям перерахують пенсії. Хто і на яку надбавку може сподіватись

В цілому пенсії підвищать близько 700 тисячам українських пенсіонерів.

З 1 червня в Україні проведуть перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам, він буде зроблений автоматично без звернення літніх людей до Пенсійного фонду.

"Апостроф" розповідає про розмір надбавки і кому вона призначена.

Зокрема, йдеться про тих одержувачів, які після нарахування пенсій продовжували працювати і отримали не менше 24 місяців страхового стажу. Також перерахунок торкнеться і тих пенсіонерів, які отримали менше 24 місяців страхового стажу, але після призначення пенсії пройшло не менше двох років.

Пенсії перерахують за два попередні місяці: працюючі пенсіонери в червні отримають надбавки за травень і квітень. Розмір надбавок прив'язаний до зарплати і страхового стажу, пише "Слово і діло".

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...