З архіву. Попросив меню українською: У Маріуполі жорстоко побили військового (фото)

Чоловікові зламали щелепу охоронці кафе.

Фото: ФБ

У Маріуполі Донецької області розгорівся гучний скандал через побиття військового, який попросив у кафе поважати клієнтів і дати йому меню українською мовою. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла влітку 2018 року Соломія Бобровська, повідомляють Патріоти України.

"Зламана щелепа військовослужбовцю - як ціна української мови в Маріуполі. Це мій хороший і давній друг Стас. Він підполковник Держприкордонслужби. 14 років служить на східних кордонах України. Втратив будинок, коли почалася війна. Виводив з усіх гарячих точок Донецької області своїх побратимів. Торік отримав Орден Данила Галицького. Очолює пропускний пункт Сартана", - зазначила вона.

Бобровська додала, що він лежав у госпіталі після обстрілів, а в минулому році в результаті прямого попадання при мінометних обстрілах його "база" згоріла. Тепер же з ним жорстоко обійшлися в місцевому кафе.Так, в закладі, куди він прийшов з колегами, його побила охорона. Чоловікові зламали щелепу.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...