З архіву ПУ. 10-річний хлопчик вражає м'язистим тілом, але це не пов'язано з фізичними вправами (фото)

В'єтнамський хлопчик на ім'я Нгуєн Хоанг Нама привернув увагу всієї мережі завдяки своїй статурі. Дитині всього 10 років, а його м'язистому тілу може позаздрити більшість молодих хлопців, передають Патріоти України.

Хлопчик виглядає так, як ніби не вилазить зі спортзалу, але, виявляється, фізичні вправи тут ні при чому, пише Oddity Central. Батьки дитини стверджують, що він завжди відрізнявся від своїх однолітків. Навіть при народженні лікарі помітили, що у нього більш розвинені м'язи, ніж у інших немовлят.

До шести років тіло хлопчика виглядало настільки підкачаним, що батьки вирішили показати сина фахівцям. Після обстеження з'ясувалося, що у Нгуєна гіпертрофія, також відома як синдром супермена, через яку м'язи ростуть самі по собі. На щастя, це захворювання ніяк не позначається на здоров'ї хлопчика.

Вражаюча статура дитини привертає увагу, куди б він не йшов. Його часто зупиняють на вулицях з проханням про спільні фото.

Через м'язисте тіло хлопчика часто приймають за дорослого з карликовістю, але для батьків та друзів він просто надзвичайно розвинута дитина.

Деякий час назад хлопчик привернув увагу професійного бодібілдера, який зв'язався з його батьками і попросив їх дозволити йому безкоштовно тренувати дитину. Вони погодилися, і Нгуєн Хоанг Нама займався в спортзалі близько трьох місяців, після чого повернувся додому, тому що нібито занадто нудьгував по родині.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...