З архіву ПУ. 12-річна дівчинка сама зробила ремонт у будинку - їй знадобився всього тиждень та $125 (фото)

Мешканка Великобританії Сьюзі Леваш давно мріяла зробити в будинку ремонт. Під час карантину жінка вирішила перетворити мрію в реальність і зайнятися перебудовою. До цього процесу господиня захотіла залучити свою 12-річну дочку, передають Патріоти України.

Як пише Bored Panda, спочатку дівчинка допомагала мамі з дрібними роботами, але потім так захопилася, що відремонтувала приміщення сама. Для цього їй знадобилися всього тиждень і трохи більше ста доларів.

"Під час ізоляції вона скаржилася на те, що їй нудно, і я спробувала надолужити згаяне з ремонтом і оновленням будинку", - говорить Леваш. - Щоб "дати їй урок", я попросила її виміряти мені стіну, яку я збиралася обшити панелями. Потім я показала їй, як використовувати верстак і ножівку, і вона завершила обшивку панелями в моєму кабінеті сама".

Потім дівчинка взялася за ремонт інших кімнат, а мама в цей час з гордістю спостерігала за своєю дитиною, час від часу роблячи їй підказки.

"Тепер вона впевнено користується ножівкою, спиртовим рівнем, електродрилем, шліфувальною машинкою і плиткорезом", - сказала її мама. - Вона навіть спробувала намалювати трафарет, і її наступний проект - відремонтувати кімнату свого брата, використовуючи деякі столярні навички".

Фото: instagram.com/bananashed_home

На реставрацію стін і меблів дівчинка витратила приблизно 125 доларів, оскільки в будинку були деякі матеріали для ремонту. Крім того, юний дизайнер зробила набіг на горище, де нарила кілька цікавих дрібничок. Тепер переробками дочки Сьюзі хвалиться в Instagram.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...