З архіву ПУ. 19 грудня - День Святого Миколая Чудотворця: Що категорично не можна робити

19 грудня християни відзначають День Святого Миколая Чудотворця. Дідуся з торбинкою подарунків на плечах знають усі з самого дитинства. Миколай допомагав бідним, рятував людей від голоду та приносив нужденним гроші та гостинці, повідомляють Патріоти України.

Що не можна робити в День Миколая Чудотворця

- 19 грудня не можна просити грошей. Якщо у вас є велика потреба у цьому - зробіть це наступного дня, адже ви можете забрати вдачу в людини, у якої позичаєте кошти.

- Жінкам забороняється шити та прати, а чоловікам займатися ремонтом.- 19 грудня триває Різдвяний піст, тому заборонено їсти м'ясо, яйця і продукти тваринного походження. Цього дня можна вживати рибу.

- Не дозволяйте собі лихословити та сваритися.

Що можна робити в День Миколая Чудотворця

- Підіть зранку разом з сім'єю в церкву і моліться до Миколая Чудотворця.

- Будьте сьогодні щедрими і давайте біднякам милостиню. Допомагайте тим, кому це необхідно. Чим більше добрих справ ви зробите, тим більше здоров'я вам подарує Чудотворець.

- Віддайте усі позичені вами раніше кошти.

- Пригощайте друзів та близьких солодощами та фруктами.

- Якщо ви перебуваєте з кимось у сварці - це найкращий час, щоб помиритися і відновити стосунки.

- Загадайте заповітне бажання, а Миколай Чудотвориць посприяє його здійсненню.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...