З архіву ПУ. "А чий Крим?": Український журналіст провчив росіян у літаку, мережа в захваті

Відомий український журналіст Руслан Горовий розповів, як в літаку рейсу "Франкфурт - Чикаго" зіткнувся з пасажирами з Росії і вступив з ними в суперечку через Крим. Про це він написав у Facebook. У коментарях користувачі соцмережі підтримали журналіста, передають Патріоти України 9 листопада 2019 року.

За словами Горового, в літаку до нього по-російськи звернулися два хлопця з проханням помінятися місцями, щоб вони змогли сісти разом зі своїми знайомими. При цьому пассажири повідомили, що проживають в Росії.

У відповідь журналіст поцікавився у них, "чий Крим", після чого хлопці відповіли, що є аполітичними і "не дуже в політиці". На це Горовий запропонував їм надалі летітимуть з дівчатами окремо. Користувачі Facebook підтримали реакцію журналіста і запропонували свої варіанти вирішення "конфлікту".

У коментарях також відзначили, що тепер росіяни стануть "політичними" а також підкреслили задоволення від спостереження за "печерною русофобією".

"Це питання добре досліджене": Вчений пояснив, чи впливає війна на гени людини

середа, 1 травень 2024, 18:50

Гени людини не змінюються під впливом певних обставин. Проте є те, що може привести генетику до сучасних умов - це селекція. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда, передають...

Побито рекорди: У Києві квітень став одним з найтепліших за останні 144 роки

середа, 1 травень 2024, 17:38

Середньомісячна температура повітря у квітні у столиці України склала 12,8 °С. Це вище кліматичної норми на 2,8 °С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського, передають Патріоти України. "За даними спостережень мет...