З архіву ПУ. "А на що ви готові заради горілки?": У Кирилівці відпочиваючі влаштували голий забіг (відео 12+)

Чоловікам потрібно було роздягтися догола, зняти навіть нижню білизну, пробігтися до моря, зануритися в нього і прибігти першим на сцену.

В українському курорті Кирилівка відпочиваючі влаштували голий забіг. Про це повідомляє Telegram-канал "Це Запоріжжя", передають Патріоти України 14 серпня 2020 року.

Те, що відбувається зняли на відео. Тамада-ведучий придумав незвичайний конкурс з такими умовами: чоловікам потрібно було роздягтися догола, зняти навіть нижню білизну, пробігтися до моря, зануритися в нього і прибігти першим на сцену. Приз - пляшка горілки.

Взяти участь вирішили четверо чоловіків. Під бурхливі оплески і скандування натовпу вони зняли з себе шорти і труси, і побігли до моря і назад. Один з них таки добіг до сцени першим і отримав свою пляшку.

Як правильно зняти показники лічильників за світло та коли їх передавати - інструкція

неділя, 2 червень 2024, 8:44

Своєчасна передача показників за спожиті послуги ЖКГ допоможе уникнути проблем з комунальниками. Зокрема, просроченості оплати комуналки, або дописування "зайвих" обсягів спожитих послуг. Втім, до передачі показників ще треба "дожити". Як свідчить прак...

Пробув на фронті всього 19 днів: Мережу вразила історія директора Чернігівського музею, якого мобілізували у Львові

неділя, 2 червень 2024, 8:30

Директор Менського краєзнавчого музею імені Володимира Покотила (Чернігівська область), експерт з культурної спадщини, громадський діяч Віталій Крутий, який був мобілізований, загинув 12 травня 2024 року поблизу населеного пункту МеталівкаХарківської о...