З архіву ПУ. "А там всім поф*г!": Українському "царю доріг" дісталося "на горіхи" в Угорщині (фотофакт)

В країнах ЄС на "особливі" українські номери правоохоронці уваги звертають.

В Угорщині на авто з "крутими" українськими номерами, припарковане на тротуарі, поставили блокіратор. Фото опублікував на своїй сторінці в Facebook адміністратор ресурсу dtp.kiev.ua Влад Антонов, передають Патріоти України 6 вересня 2019 року.

Він зазначив, що в країнах ЄС на "особливі" українські номери правоохоронці уваги звертати не будуть. "Це в Україні ти цар доріг, а в Угорщини всім пофіг… На фото видно автомобіль Lexus з крутим номерним знаком, запаркований на тротуарі. Водій, мабуть, забув, що знаходиться не в Україні, а в Будапешті, де покарання за подібну нахабність не змусить себе довго чекати", - зазначив автор.

Він також пояснив, що далі чекає власника зазначеного автомобіля. "Умілі поліцаї наділи на колесо блокіратор. Для того, щоб продовжити подорож, українському туристу доведеться побігати і оплатити штраф. І тільки після цього його розкішний позашляховик буде звільнений з полону", - додав він.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...