З архіву ПУ. Апокаліпсис сьогодні: Мережу вразило відео нічного Донецька

Місто за період окупації стало "мертвим"...

У мережі опубліковано відео прогулянки пізно ввечері по пустельному окупованому Донецьку. Запис опублікував відомий блогер Стіг Барді у себе на каналі в YouTube, передають Патріоти України 3 вересня 2019 року.

Блогер під час запису пройшов по вулиці Пушкіна і вийшов на центральну вулицю Артема. Всі заклади вночі були закриті, а на вулицях автору ролика вдалося помітити лише близько 10 чоловік. Транспорту на дорогах також дуже мало.

"Спокійне, прикольне місто. Тихе", - з іронією зазначив блогер.

Користувачі під відео відзначили, що місто за період окупації стало не "тихим", а скоріше "мертвим", також було згадано "комендантську годину" після 21:00, яку раніше в місті вводили бойовики для мирних жителів.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...