З архіву ПУ. Байкери із усієї України зібралися задля відновлення карпатських лісів

Байкерський клуб Angels MC у травні 2020 року розпочав мотопробіг "За збереження Карпатських лісів". Лідер "байкерського клубу" Михайло Соколов повідомив, що сотні українських мотолюбителів приєдналися до акції "Україна - наш дім" і приїхали на Закарпаття. Відновлювали ліс у Міжгірському районі, який нещодавно потерпів від пожежі, зазначають Патріоти України.

"Україна - наш дім": Байкери із усієї країни відновлювали закарпатський ліс

Загалом "приборкувачі двоколісного" приїхали із Дніпра, Києва, Одеси, Кривого Рогу, Луцьку та Миколаєва. Тут їх підтримали місцеві члени клубу з Ужгорода, Мукачева та Берегова.

На декілька годин довелося своє кермо змінити на мотики та лопати і висадити саженці смерек та лип на оголеному схилі карпатського масиву.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...