З архіву ПУ. Банк відмовив молодому хлопцеві в кредиті та пошкодував про це - той помстився через 17 років (фото)

39-річний бізнесмен з британського міста Урмстон на ім'я Адам Діринг поділився історією, яка сталася з ним ще в юності. Коли йому був 21 рік співробітники місцевого банку відмовили йому в кредиті. Через роки чоловік не тільки довів, що вони помилялися, але й знайшов спосіб помститися, передають Патріоти України.

У 2002 році Адам звільнився з роботи, щоб відкрити свій бізнес. Але на реалізацію мрії у молодого хлопця зовсім не було коштів. Тоді він вирішив звернутися в банк для отримання бізнес-кредиту в розмірі 12 800 доларів.

"Я кинув свою роботу продавця у віці 21 року, тому що знав, що в мені є бажання створити успішний бізнес, але у мене не було ні цента, тому мені знадобився банківський кредит", - згадує Діринг.

Юнак представив менеджеру банку свій бізнес-план, але той не сприйняв його всерйоз і відмовив в кредиті. "Я вклав серце і душу в свою бізнес-ідею і пам'ятаю, як схрестив пальці під столом, коли нервово чекав, поки менеджер її розгляне", - ділиться спогадами Адам. - Я був спустошений, коли він сказав мені, що я занадто молодий і недосвідчений, і вони не можуть ризикувати мною".

Але хлопець не опустив руки і став реалізовувати свою мрію практично без коштів. На останні гроші він зняв невеличкий офіс, де перші чотири місяці працював на підлозі, оскільки не міг дозволити собі купити навіть стіл та стілець.

"Ті перші місяці були такими важкими, я не знав, чи зможу я все здійснити, і не знав, чи зможу я оплачувати свої рахунки. Були випадки, коли я думав, що це кінець, але я не здавався", - розповідає чоловік.

Наполеглива праця та рішучість Адама привели до того, що його фірма злетіла, і він продав її в 2014 році за 6 з гаком млн доларів. До 2020 року Діринг став власником кількох багатомільйонних підприємств, які зробили з нього успішного бізнесмена.

Щоб довести неправоту тих, хто в нього не вірив, Діринг вирішив через 17 років купити той самий будинок філії банку, в якому йому колись відмовили в кредиті. Це приміщення підприємець планує перетворити в суміш з житлового будинку та торгової точки.

"Для мене покупка будівлі банку повертає все на круги своя і показує, що я мав рацію, продовжуючи вірити в себе", - підсумував бізнесмен.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...