
Американські дослідники з жіночих лікарень Брігхем у Бостоні встановили, який популярний продукт підвищує ризик передчасної смерті, повідомляють Патріоти України.
За допомогою різних методів, у тому числі аналіз сечі, визначалася кількість спожитої солі впродовж 24 годин за кілька днів. Такі дані дозволили вченим визначити рівень надходить в організм солі.
Експеримент тривав протягом 24 років, за цей час померли 272 людини. Вчені встановили прямий зв'язок між кількістю споживаної солі і ризиком смерті.Дослідження показало, що при діапазоні 1200-9000 міліграм хлориду натрію в день найнижчий рівень споживання був найбезпечнішим.
Метод золотого стандарту виявив прямий лінійний зв'язок між збільшенням споживання натрію та збільшенням ризику смерті.
Ідея пробити тунель від одного боку Землі до іншого — класичний сюжет наукової фантастики. Проте сучасна наука однозначно стверджує: реалізація такого проєкту неможлива через фізичні та технічні обмеження. Про це йдеться у матеріалі наукових досліджень...
На 78-му році життя помер багаторічний ведучий Львівського обласного державного телебачення, справжній символ регіонального ТБ Петро Остапишин. Про смерть телеведучого повідомив його колега та директор Львівського державного Палацу естетичного вихованн...