
Американські дослідники з жіночих лікарень Брігхем у Бостоні встановили, який популярний продукт підвищує ризик передчасної смерті, повідомляють Патріоти України.
За допомогою різних методів, у тому числі аналіз сечі, визначалася кількість спожитої солі впродовж 24 годин за кілька днів. Такі дані дозволили вченим визначити рівень надходить в організм солі.
Експеримент тривав протягом 24 років, за цей час померли 272 людини. Вчені встановили прямий зв'язок між кількістю споживаної солі і ризиком смерті.Дослідження показало, що при діапазоні 1200-9000 міліграм хлориду натрію в день найнижчий рівень споживання був найбезпечнішим.
Метод золотого стандарту виявив прямий лінійний зв'язок між збільшенням споживання натрію та збільшенням ризику смерті.
В Україні деяким людям похилого віку, особам з інвалідністю та іншим вразливим категоріям населення буде доступна реєстрація на грошову допомогу від UNHCR Ukraine взимку 2025 року. Виплати нададуть в одній з українських прифронтових громад. Про це інфо...
У період мобілізації питання придатності за станом здоров’я знову опинилося у центрі уваги. Однією з категорій, що часто викликає запитання, є дерматологічні хвороби та їхній вплив на рішення військово-лікарської комісії, передають Патріоти України. За...