
Американські дослідники з жіночих лікарень Брігхем у Бостоні встановили, який популярний продукт підвищує ризик передчасної смерті, повідомляють Патріоти України.
За допомогою різних методів, у тому числі аналіз сечі, визначалася кількість спожитої солі впродовж 24 годин за кілька днів. Такі дані дозволили вченим визначити рівень надходить в організм солі.
Експеримент тривав протягом 24 років, за цей час померли 272 людини. Вчені встановили прямий зв'язок між кількістю споживаної солі і ризиком смерті.Дослідження показало, що при діапазоні 1200-9000 міліграм хлориду натрію в день найнижчий рівень споживання був найбезпечнішим.
Метод золотого стандарту виявив прямий лінійний зв'язок між збільшенням споживання натрію та збільшенням ризику смерті.
Через пів року шлюбу чоловік подав до суду на свою дружину, бо, на його думку, вона їла надто багато. Китаєць вимагав повернути ¥20 000 (≈217 000 рублів), які він заплатив як викуп під час заручин, і ще 30 тисяч юанів за витрати на харчування, передают...
Все більше водіїв переходять на електромобілі, але одна поширена звичка продовжує шкодити навіть найсучаснішим авто — зарядка до 100% та тривале перебування на зарядці. Експерти наголошують: саме це найшвидше зношує акумулятор. Про це пише UA.Motors, п...