
Американські дослідники з жіночих лікарень Брігхем у Бостоні встановили, який популярний продукт підвищує ризик передчасної смерті, повідомляють Патріоти України.
За допомогою різних методів, у тому числі аналіз сечі, визначалася кількість спожитої солі впродовж 24 годин за кілька днів. Такі дані дозволили вченим визначити рівень надходить в організм солі.
Експеримент тривав протягом 24 років, за цей час померли 272 людини. Вчені встановили прямий зв'язок між кількістю споживаної солі і ризиком смерті.Дослідження показало, що при діапазоні 1200-9000 міліграм хлориду натрію в день найнижчий рівень споживання був найбезпечнішим.
Метод золотого стандарту виявив прямий лінійний зв'язок між збільшенням споживання натрію та збільшенням ризику смерті.
На території сучасної Колумбії колись мешкала змія, яка була довшою за міський автобус і важчою за невеликий автомобіль. Ця рептилія домінувала в цьому ландшафті після динозаврів. Еволюційний біолог із Ратгерського університету Скотт Треверс у своєму м...
Мандарини - одні з найсмачніших фруктів. Їхній чудовий смак цінують як дорослі, так і діти. Хоча мандарини доступні цілий рік, найчастіше ми купуємо їх на Різдво, передають Патріоти України. Купуючи мандарини, пам’ятайте, що їх потрібно купувати нещіль...