З архіву ПУ. "Берлин взяли россияне во главе с Путиным!": Топ-пропагандиста Кремля рознесли за жарт про українців (відео)

Топпропагандист Кремля Дмитро Смирнов нарвався на критику у мережі через безглуздий жарт про участь українців у Другій світовій війні, передають Патріоти України.

Так, у своєму Twitter він вельми нешанобливо підкреслив: "Ось ви сміялися над анекдотом, що Берлін брав 1-й Український фронт, а значить, українці перемогли Гітлера. А Зеленський на повному серйозі розповідає про 1-й Український фронт і українців, які визволили Освенцим".

На цинічне висловлювання відповів український блогер Олексій Голобуцький у своєму Facebook. "Ну звичайно ж, усі в курсі, що Берлін взяли росіяни на чолі з Путіним на білому коні... Або на Пєскові – тут джерела розходяться", – написав він. Його підтримали українські користувачі.

У Новоросійську нова "бавовна": Через пожежу на підстанції тисячі росіян сидять без світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:28

Причина пожежі нібито не встановлена. Місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів. Інформація уточнюється. Понад 20 тисяч мешканців Новоросійська залишилися без електрики через пожежу. Наразі фахівці займаються її ліквідацією. . Водночас місцев...

МЗС відновлює консульські послуги для чоловіків, але є нюанс: Що треба знати

субота, 18 травень 2024, 11:49

Закордонні українські дипломатичні установи з 18 травня відновлять прийом заяв на вчинення консульських дій чоловікам призовного віку, який було призупинено 23 квітня. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України. . З 18 травня чоловіки ві...