З архіву ПУ. Без роб і решіток: Де відбуває покарання мажорка, винна в смертельній ДТП у Харкові (відео)

Центр має полегшені умови утримання, розрахований на 600 осіб.

Олена Зайцева в суді. Фото: УНІАН.

Засуджена Олена Зайцева була доставлена в Покровський виправний центр №79 в Дніпропетровській області, де рівень безпеки зазначено як мінімальний. Про це повідомляє видання Kharkiv Today, посилаючись на сюжет про центр, передають Патріоти України 4 вересня 2019 року.

Слід зазначити, що вказаний сюжет про виправний центр був опублікований рік тому. Так, винуватицю смертельної ДТП в Харкові було етаповано 2 вересня, інформацію про це підтвердила речник Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова.

Центр має полегшені умови утримання, розрахований на 600 осіб. 110 його мешканців - засуджені з обмеженням свободи. У центрі займаються легкою промисловістю, створені дільниці з виготовлення шлакоблоку та тротуарної плитки.

Засуджені проживають в місцевому гуртожитку, також тут є медпункт, перукарня, тренажерний зал, невеликий храм і бібліотека. Тут не забороняють користуватися інтернетом та мобільним зв'язком, також немає певного дрес-коду, а у всіх проживаючих є власні шафи з речами.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...