З архіву ПУ. "Безумовний довічний переможець премії Дарвіна": Мережу підірвало відео з "цікавим" експериментом найманця на Донбасі (відео)

Окупант вирішив перевірити на міцність бронежилет, що закінчилося для нього дуже погано.

Окупант вбив себе під час "експерименту". Фото: скріншот з відео.

Один з воюючих на Донбасі бойовиків вирішив перевірити бронежилет на міцність, вистріливши сам в себе з пістолета, експеримент не вдався. Відповідне відео публікує на своїй Twitter сторінці журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Так. Всі свої слова, що я говорив до цього про премію Дарвіна, беру назад однозначно і беззастережно. Постійний безумовний довічний переможець. Дивитися зі звуком", - випереджає відео своїм зауваженням Бабченко.

На самому записі можна побачити, як якийсь чоловік у бронежилеті з криком "Це, бл*ть, Донбас" стріляє з пістолета собі в живіт. Незрозуміло, чи то захист не витримав, чи то бойовик вистрілив нижче бронежилета, проте куля, судячи з усього, дісталася до нього.

Особливо цікаві коментарі оператора: "Він походу поранений. Так, він здихає. Є**ть, ти здихаєш? Шо, в натурі, поранений, братан? Аа, ото тобі, бл*ть ... (сміється)".

Обережно в відео присутня нецензурна лексика і акти вчинення самопошкоджень (можливо, смертельних).

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...