З архіву ПУ. Бій Ємельяненко - Ісмаїлов у Сочі закінчився кривавим нокаутом (відео)

Величезна перевага у вазі росіянину не допомогла.

Олександр Ємельяненко та Магомед Ісмаїлов. Фото: соцмережі.

У п'ятницю, 24 липня 2020 року, в Сочі пройшов турнір зі змішаних єдиноборств АСА 107, головним боєм якого стало протистояння Олександра Емельяненка (29 перемог, 8 поразок, 1 нічия) і Магомеда Ісмаїлова (17 перемог, 2 поразки, 1 нічия), інформують Патріоти України.

Фахівці розходилися в думках, хто виявиться переможцем найбільш очікуваного в 2020 році поєдинку ММА в Росії. За Ємельяненка говорила величезна перевага у вазі (він виявився важчим за суперника на 22,5 кг) і набагато більший досвід виступів - правда, останній раз Олександр з'являвся в октагоні майже два роки тому, в серпні 2018-го, коли не визначили переможця в протистоянні з американцем Тоні Джонсоном. Ісмаїлов же обидва бої, проведені в 2019-м, виграв - один нокаутом в першому раунді, а другий одноголосним рішенням суддів. Також за Магомеда був і вік - йому 34 роки, в той час як Ємельяненку 38.
І Ісмаїлов показав в октагоні, що антропометрія не має значення. Вже на старті поєдинку розтрощивши Ємельяненку «двійку», Магомед перевів бій у партер, домінуючи над суперником, а в кінцівці першого раунду ледь не нокаутував більш досвідченого Олександра, якого врятував лише гонг на перерву. Пауза не пішла на явну користь Ємельяненку - провівши кілька ударів в самому початку другого раунду, Олександр швидко був переведений в партер і знову глядачам постала звична картина домінування Ісмаїлова. У підсумку, бій завершився в третьому раунді технічним нокаутом, в якому опинився закривавлений Ємельяненко.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...