З архіву ПУ. Біля узбережжя Антарктиди помітили крижаний корабель - над цими кадрами ламає голову мережа (фото)

У мережі виявили перевернутий човен у Google Earth приблизно в 100 милях від узбережжя Антарктиди. Про це повідомляє The Sun. Об'єкт довжиною 400 футів (121 м) разюче схожий на круїзний лайнер, передають Патріоти України.

Це відкриття викликало хвилю теорій змови в Інтернеті, стверджують, що "човен" пов'язаний з секретною нацистською базою в Арктиці або призначений для перевезення світових лідерів під час глобальної кризи.

Кадри з дивною знахідкою оприлюднив користувач мережі з ніком MrMBB333, він має велику кількість підписників в мережі, з якими він регулярно обговорює незвичайні відкриття в Google Планета Земля і в інших місцях.

Він виділяє великий шматок льоду, який піднімається над засніженим ландшафтом. Коли Google Планета Земля перемикається в 3D-режим, лід раптово стає схожий на корабель.

Після публікації про "крижаний корабель" коментатори YouTube припустили, що двійник судна був пов'язаний з різними урядовими змовами.

"Ймовірно, це крижаний корабель, побудований під час Другої світової війни", - припустив один творчий користувач. Інші, здавалося, думали, що об'єкт залишили там інопланетяни.

"Вони ходили туди 80 років або більше, тому невідомо, що вони знайшли або залишили", - розмірковував один з коментаторів. Деякі припустили, що це судно використовувалося світовими лідерами для порятунку від стихійних лих.

Хоча аргументи, висунуті коментаторами, можуть здатися переконливими, ймовірно, існує набагато більше просте пояснення "крижаному кораблю". Знахідка, ймовірно, є результатом парейдолії, химерного ефекту, який змушує мозок бачити форми, структури та візерунки там, де їх немає.

Є нюанси: У яких випадках військовозобов'язаних жінок можуть призвати - пояснення юристки

п’ятниця, 10 травень 2024, 3:25

Згідно з новим законом про мобілізацію, норми про те, коли жінка зобов'язана стати на військовий облік не змінились. Жінки, які мають медичну, або фармацевтичну освіту, зобов'язані стати на військовий облік. Про це розповіла юристка Дарія Тарасенко. На...

Українці у Другій світовій: Неймовірна історія галичанина, який отримав найвищі відзнаки кількох країн та особисті подяки двох королів. Дозвіл повернутись додому СРСР не дав

п’ятниця, 10 травень 2024, 2:35

Уродженець Львівської області Василь Циквас не раз проявляв героїзм на фронтах Другої світової, йому висловлювали особисту подяку британський король Георг VI і норвезький Хокон VII. Але на батьківщину українець повернутися не зміг, осів у Шотландії. ....