З архіву ПУ. "Был уважаемый спортсмен и не стало": Ломаченко опублікував в Instagram відео з російським спецназом

У ролику показані тренування російського спецназу, а закадровий голос виголошує промову: "Православний - не означає, що слабкий".

Український боксер Василь Ломаченко розлютив користувачів мережі провокаційним роликом, який він опублікував у своєму Instagram, передають Патріоти України 9 січня 2020 року.

У ролику показані тренування російського спецназу, закадровий голос виголошує промову: "Православний - не означає, що слабкий". Також в кінці відео з'являється напис: "Дякуємо за допомогу в зйомках ввічливих людей". Нагадаємо, що саме так називали представників російських збройних сил, які брали участь в захопленні Криму.

"На відео російський спецназ, Вася? ((Це заліт...".

"Був боксером, став боксвисером. Тепер я знаю, що Україна все ж продається".

"Фу, Вася, навіщо?! Якщо ти й справді такий російський, то ти тоді не українець, а укропітек".

"Дурень ти не добитий. Шкода, що українське прізвище носиш. Такий самий і Усик, як ти колаборант. Їдьте нахрен на Росію".

"Василь, не очікував такого. Ви відмінний боксер і захоплююся вами, як боксером, але щось ви "плутаєте берега". Викладати таке відео під час, коли в країні йде війна з рашкой, неправильно. Ви сильний інфлюенцер і такий проступок з вашого боку можна вважати пропагандою рашки і зрадою своєї батьківщини і народу, який вас підтримував і вболівав за вас. Не чекав від вас, фу".

"Тріколорчики розгледів до того, як постив?"

"Зараз напише, що сторінку зламали. Вата вона ж така. Переконливе прохання до тебе, Вася, ніколи більше не піднімай український прапор".

"Був шанований спортсмен ... і не стало".

"Чиїх будеш, православний?"

"А я думав, що Василь розумна людина, тому що на тему політики як мінімум мовчить. Ну що ж, стався камінг-аут. Воістину, не сотвори собі кумира, тому що потім в ньому розчаруєшся".

"Ці суки наших пацанів вбивають!"

"Так минає мирська слава. Тепер ти просто забіяка, що зрікається своєї Батьківщини на догоду окупантам".

"Путінський .... з відбитою головою. Скільки їх розвелося, сук православних".

"Нехай ватний Ломаченко поцікавиться, як москалі вспорували животи і чинили інші звірства в Україні і на Донбасі".

"Дааа .. ви його хоч дивилися? А якщо і дивилися, то тим більше зашквар. Збирали б ви манатки", - пишуть користувачі.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...