З архіву ПУ. Будівельники зламали закони фізики: Мережу здивувала будівля в Японії, яка дивом ще не впала (фото)

У мережі звернули увагу на незвичайний будинок в Японії, конструкція виглядає дуже хиткою і користувачі не розуміють, як ця споруда ще не впала. В основі будівлі знаходяться вузькі бетонні сходи, на яких тримається решта конструкції, і, здається, вона ось-ось повинна впасти, передають Патріоти України.

Будівля знаходиться в місті Такасіма, але хто її власник - журналістам невідомо. Залишилися неясними і мотиви, за якими будівельники вибрали такий дизайн. Однак деякі люди підозрюють, що таким чином господар будинку економить на податку на нерухомість, а інші вважають - це єдине архітектурне рішення, що дозволяє отримати відразу два паркувальних місця.

Інженери пояснили, чому будівля не впала. Це консольна конструкція. Будинок стоїть на стійкій платформі, яка відчуває навантаження тільки з одного боку.

У мережі піднялася хвиля жартів, користувачі почали проводити паралелі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...