З архіву ПУ. Була в Криму: Прикордонники розвернули російську акторку, яка прилетіла до України

Маргарита Аброськіна прилетіла в Україну на зйомки.

Маргарита Аброськіна. Фото: соцмережі.

В аеропорту "Бориспіль" серед пасажирів рейсу з Мінська прикордонники виявили правопорушницю українського законодавства - російську акторку Маргариту Аброськіну. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України 6 листопада 2019 року.

Зазначається, що актриса прилетіла в Україну на зйомки. Однак з’ясувалося, що у 2018 році росіянка незаконно відвідувала окупований її країною Кримський півострів.

За порушення вимог Закону України їй заборонили в’їзд в Україну на 3 роки. З відповідним штампом у документі вона вилетіла зворотним рейсом у Білорусь. Радіо Свобода повідомляє, що йдеться про 25-річну акторку серіалів Маргариту Аброськіну.

Нагадаємо, що незаконний перетин кордону з Кримом - це приїзд до півострову не з материкової частини України через українські КПВВ, а літаком чи морем зі сторони РФ. За це українцям загрожує адміністративне покарання, а іноземцям - заборона в'їзду до України на 3 роки.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...