З архіву ПУ. Була вся синя: Жертва нардепа-"педофіла" розповіла, як він гвалтував її з компанією (відео)

Жертва згвалтування, в якому звинувачують народного депутата від фракції "Слуга народу" Романа Іванісова, розповіла про подробиці злочину. Про це повідомляє ТСН, кореспондентам якого вдалося поспілкуватися з жінкою, передають Патріоти України 21 листопада 2019 року.

Ім'я постраждалої не називається. За її словами, їй тоді було 25 років (злочин стався в 1995 році) і у неї була маленька дитина, яка до цих пір не знає про ці події. Дівчину силоміць затягли в машину четверо хлопців, де її тягали за волосся, били і гвалтували.

"Я намагаюся про ці речі не згадувати, бо хорошого мало. Не кожен знає, як людина себе почуває перед смертю. А я знаю, як людина перед смертю відчуває, як це - з життям прощатися, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки", - сказала вона.

"Це дійсно було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягли мене в машину, вони мене тягнули за волосся, у мене вся голова була "синя" - в синцях, це все було", - розповіла жінка.

За її словами, злочин набув розголосу в Куйбишеві (з 2016 року - Більмак), де все і сталося. У рідному місті її цькували після згвалтування, постійно тиснули, а справу хотіли "зам'яти". У злочині, за повідомленнями місцевих ЗМІ того часу, брав участь син голови районної адміністрації.

"У машині було четверо - двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається... Справу вели запорізькі слідчі, саме із Запоріжжя, тому що в Куйбишеві у нас все хотіли зам'яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно "жертву гвалтували в мерській Волзі". Всі в Куйбишеві про це знали, в мене плювали", - розповіла жінка.

"Всі четверо отримали різні терміни, і жоден з них не відсидів свій термін повністю. Тому, що вони до мене приїжджали по черзі кожен день, дзвонили, тероризували. За цей тиск я писала якісь прохання, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так старалася все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелося змінити через це, і багато інших неприємностей пережила", - поділилася жертва.

Жінка зізналася, що вже не вірить в справедливість: "Я стільки несправедливості пережила у своєму житті, що просто не вірю".

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія визнав, що виходячи з свідоцтв, що з'явилися, інформація про судимості нардепа Іванісова за згвалтування - вірна. Він заявив, що фракція вимагатиме від нього скласти мандат.

"Законного механізму немає, щоб він склав мандат. Але думка всіх однопартійців - він повинен здати мандат... З фракції ми його точно виключаємо. Тут не може бути ніяких додаткових умов", - заявив Арахамія.

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...