З архіву ПУ. Булінг у Бердичеві: На камеру побили не тільки дівчинку, але і її маму

Мати намагалася врятувати доньку, через що і сама стала жертвою жорстоких підлітків.

У Бердичеві побили дівчинку та її маму. Фото: скріншот з відео.

У Бердичеві підлітки побили ровесницю і її маму, знімаючи все на відео. Серед нападників була дочка співробітника поліції. Про це повідомляє місцеве Інтернет-видання, передають Патріоти України 1 жовтня 2019 року.

Мама дівчинки написала заяву в поліцію, в якій повідомила, що в парку культури і відпочинку її дочку, а потім і її саму, побили агресивні підлітки. За словами матері про те, що її доньці забили «стрілку» в курилці за гаражами біля парку культури і відпочинку вона дізналася вже поле того, як їй прислали СМС з проханням терміново прийти і врятувати дівчинку.
Коли батьки прибігли, дитину вже били кілька дівчаток, навколо зібрався великий натовп підлітків, ніхто не робив спроб припинити бійку. Більш того - багато хто знімав те що, відбувалося на мобільні телефони. За словами матері, коли вона кинулася рятувати доньку, то напали і на неї.
У поліції журналістам розповіли свою версію подій. За даними правоохоронців, бійка стала наслідком словесного конфлікту двома неповнолітніми дівчатками. Дані про інцидент внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проте сім'я постраждалої побоюється, що справу спробують зам'яти, адже одним з ініціаторів систематичного цькування і побиття є дочка ...співробітниці Бердичівського відділу поліції.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...