З архіву ПУ. "Були явно спантеличені...": У Києві поліція зупинила Lamborghini за 650 000 євро на єврономерах (фото)

Існує думка, що поліцейські бояться зупиняти дорогі автомобілі через можливі "проблеми і неприємності", якими можуть загрожувати водії. Але, як показує практика, це не так.

Нещодавно в Києві на бульварі Дружби Народів екіпаж патрульних зупинив один з найдорожчих автомобілів не те, щоб в Україні, а в усьому світі в принципі. Йдеться про Lamborghini Aventador SVJ Roadster, який обійшовся своєму власникові у 650 000 євро, передають Патріоти України у травні 2020 року.

З якої причини патрульні зупинили водія Lamborghini, точно невідомо – швидше за все, за проїзд по смузі громадського транспорту.

У коментарі до фото, які були опубліковані в соцмережі Instagram, автори відзначають, що поліцейські були "явно спантеличені", що не дивно – подібні авто вони точно не щодня зупиняють. До того ж, суперкар перебуває не на українській, а на європейській реєстрації – у нього чеські номери.

Що ж стосується самого авто, Lamborghini Aventador SVJ Roadster – це ексклюзивний суперкар, що відрізняється заводським тюнінгом. Він оснащений 6,5-літровим V12 потужністю 770 к.с., прискорюється до "сотні" за 2,9 сек і розвиває максимальну швидкість понад 350 км/год. Всього буде випущено 800 таких "Родстерів", мінімальна вартість кожного екземпляра – 387 тис. євро (на цінник конкретно цього екземпляра вплинули не тільки додаткові опції, але й вихлоп Balboni за 30 000 євро).

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...