З архіву ПУ. Бунт у Чемоданівці: Поки Москва шукала "фашистів" в Україні, російська глибинка починає збройні погроми (відео)

Чемодановка Селяни-пензяки постраждали в збройній сутичці з циганами і розпочали проти ромів загальну війну. Про це пише «Лента.ру» з посиланням на повідомлення в соціальних мережах, зазначають Патріоти України 15 червня 2019 року.

«Жителі села Чемоданівка в Пензенській області вступили у відкритий конфлікт з циганами, оголосивши їм війну», - йдеться в повідомленні.

Збройний конфлікт між місцевими і циганами стався в самому центрі села. Очевидці повідомляють, що сутичка переросла в справжню бійню з ножами, сокирами і навіть вогнепальною зброєю. У місцеву лікарню з ножовими пораненнями доставили трьох місцевих жителів.
За словами однієї з мешканок, таким чином селяни намагаються захистити своїх дітей, до яких цигани почали приставати, а також жінок. За однією з версій причиною конфлікту стала спроба згвалтування циганами однієї з місцевих мешканок.
Народний сход в Чемоданівці почався ввечері 14 червня. У сільського будинку культури зібралися десятки людей, крім губернатора туди прибули місцеві чиновники і керівник обласної поліції у супроводі загону ОМОН.


Як пишуть в місцевих пензенських спільнотах соцмереж, селяни заступилися за дітей, до яких цигани нібито почали «масово приставати».

Згідно з іншою версією, раніше цигани спробували згвалтувати одну з місцевих мешканок, ймовірно, неповнолітню.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...