З архіву ПУ. Через розбиті окуляри: Прокурори розповіли, як екс-міністр Кожара вбивав свого друга

Леонід Кожара вистрілив в праве око Сергія Старицького, від чого той помер на місці.

На судовому 26 березня 2020 року засіданні про запобіжний захід екс-глави українського МЗС Леоніда Кожари прокурори прочитали версію слідства про те, що сталося під час вбивства бізнесмена Сергія Старицького, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, як стверджують прокурори, 21 лютого під час розпиття спиртних напоїв, у Кожари і Старицького виник особистий конфлікт. Вони побилися, і під час цієї бійки були розбиті окуляри екс-міністра, внаслідок чого він поранив очі (Кожара на суді був в чорних окулярах).
Після чого Кожара піднявся на другий поверх в спальню, дістав із шафи пістолет, зарядив його і попрямував в кухню. Спочатку він вдарив Старицького пістолетом в потилицю, у того бризнула кров, яка залишилася на підлозі. Далі Кожара вистрілив в праве око Старицького, від чого той помер на місці.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...