З архіву ПУ. Чого не зробиш заради багатства: Жінка з'їла серце й груди дівчини власного сина

З органів вбитої приготували ритуальну страву.

У Нігерії жінка з'їла серце і груди дівчини свого сина в ході ритуалу, покликаного принести їй багатство, передають Патріоти України 3 січня 2020 року з посиланням на Daily Star.

Батьки 22-річної дівчини Фавур Далею-Оладеле, яка навчалася на факультеті соціології в університеті Лагосу, заявили про її зникнення на початку грудня минулого року. Поліції вдалося встановити, що молодий чоловік, з яким зустрічалася студентка, 23-річний Оволаби Адееко, заманив її в готель, де накачав наркотиками, а потім відвіз її в одну з місцевих церков, якою керував самопроголошений пастор Сьогун Філіп.

За даними правоохоронців, там Адееко розбив дівчині голову товкачем, після чого пастор перерізав їй горло, відрізав її груди і витягнув внутрішні органи, у тому числі серце. Потім Філіп приготував з органів вбитої ритуальне блюдо, поїдання якого повинно було принести Адееко і його матері, велике багатство.

При цьому сама Бола стверджує, що нічого не знала про вбивство дівчини, а син переконав її в тому, що блюдо приготовлено з м'яса і органів кози.

Як повідомляє видання, в даний час і мати, і син заарештовані.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...