З архіву ПУ. "Чотири ножові удари - і він помер": Учасниця "Х-фактора" шокувала суддів відвертим зізнанням (відео)

19 жовтня 2019 року на телеканалі СТБ пройшов 6 випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор".

На кастинг прийшла учасниця з непростою долею. Вікторія Петрович приїхала на проект з Білорусі, щоб кардинально змінити своє життя, передають Патріоти України.

Дівчина поза волею стала вбивцею, і відсиділа у в'язниці 14 років. "Я захищалася, але все-одно вбила людину, я розуміла це, - згадує вона. - Чотири ножові удари і він помер".

"Я ненавиджу себе досі за це. Ненавиджу за те, що позбавила дитину батька. Зараз я спілкуюся з його сином, з його племінницею. Дуже важливу роль відіграє те, що мене пробачили", - говорить Вікторія.

На проект дівчина прийшла, щоб почати життя з чистого аркуша і стати співачкою. Вона виконала пісню "Я така, як і всі", але в наступний етап шоу пройти не змогла.

Оля Полякова підтримала Вікторію і порадила їй забути все погане. "Постарайтеся зробити вашу долю чесною і щасливою", - сказала суддя. "Так" сказав і Алессандро Сафіна. "Х-фактор" не може закрити перед тобою двері, в які ти стукаєш з такою силою і безпосередністю", - зазначив співак.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...