З архіву ПУ. "Чужа земля": Російський пропаг*ндон Соловйов влаштував істерику через Україну (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов зганьбився нахабною заявою про те, що Україна нібито незаконно займає свої нинішні території, повідомляють Патріоти України.

Меседж з окупаційною риторикою він озвучив під час обговорення того, що Палата представників Конгресу США визнала Голодомор 1932-1933 років геноцидом українців. Своїми неадекватними міркуваннями рупор Кремля поділився у ефірі власної програми на телеканалі "Россия 1".

"Ці (українці. - ред.), які радіють тому, що щось визнали геноцидом. Тоді важливе питання виникає, елементарне: а ви вважаєте себе правонаступниками УРСР? Якщо ви правонаступники УРСР, тоді звинувачуйте самі себе, а якщо ні, тоді геть з чужої землі! Тоді, виходить, ви зайняли чужу територію. Тоді це все не ваше, і кордони всі треба обговорювати", - уїдливо висловився Соловйов, крім усього поклавши відповідальність за страшний злочин радянського режиму на його жертв.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...