З архіву ПУ. Чим відрізняються українці від "орків": Мережу вразили показові фото з Донбасу

У мережі з'явилися фотографії того, як відбувається передача тіл загиблих між Збройними силами України і бойовиками так званих "ДНР" і "ЛНР". Відповідні знімки опубліковано на Twitter-сторінці "hochu_domoy.ua", передають Патріоти України 28 лютого 2020 року.

На одному з фото, за словами автора поста, можна побачити передачу тіла з боку бойовиків, на іншому - з боку українських військ. "Два фото. Два світи. Між ними лінія розмежування, а ній війна. Різницю важко не помітити...", - йдеться у підпису до фото.

У коментарях автор уточнив, що бойовикам передали їх загиблого в труні, а українського бійця повернули в звичайному мішку.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...