З архіву ПУ. Чиновник випадково провів нараду без штанів: У мережу потрапило комічне відео

Екс-міністр екології Нової Зеландії Девід Бенсон потрапив у кадр без штанів під час засідання ради міста Данідін. Курйоз трапився 5 травня 2020 року, передають Патріоти України.

Зазначається, що засідання проходило дистанційно через сервіс Zoom. Так, під час першої перерви Бенсон не звернув уваги, що відеокамера все ще працює. Він дістав піпідастр і почав прибирати пил у кабінеті. Водночас на чиновнику не було штанів. "Це було випадково", – виправдався Бенсон, додавши, що радий був повеселити колег.

За даними видання, із 2005 по 2007 рік Девід Бенсон працював міністром екології Нової Зеландії при прем'єр-міністрі Хелен Кларк. За цей час він не раз потрапляв у скандали, через що в 2007 році втратив міністерську посаду.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...