З архіву ПУ. День Матері: Тимошенко підкорила шанувальників оригінальним фото до свята

Леді Ю представила чотири покоління жінок своєї родини, починаючи від власної мами і закінчуючи маленькою онукою.

12 травня весь світ відзначає День матері, і Україна не залишається осторонь. Один за іншим політики і зірки шоу-бізнесу радують шанувальників зворушливими фото і поздоровленнями, опублікованими в соціальних мережах. Пост 2019 року "Примадонни" української політики Юлії Тимошенко розчулив її шанувальників у Facebook, передають Патріоти України.

"Мами і доньки. Улюблені мої дівчатка, з днем матері всіх", - написала Тимошенко і додала незвичайне фото, де портрети поколінь жінок її сімейства, від малого до великого, тримає в руках її власна мама.

Пост очільниці "Батьківщини" набрав понад 11 тисяч "лайків" за день і сотні захоплених коментарів. Але дехто нарікає, що на фото не вистачає представників сильної половини людства.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...