З архіву ПУ. Дідусь виявився запасливим: У пенсіонера на Чернігівщини виявили потужний арсенал боєприпасів (фото)

175 гранат Ф-1 і 49 ящиків із набоями...

У п'ятницю, 3 травня 2019 року, в місті Прилуки Чернігівської області співробітники правоохоронних органів у гаражі місцевого пенсіонера, колишнього військового, виявили великий арсенал боєприпасів. Про це на сторінці у Facebook повідомляє заступник голови національної поліції В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Вчора ввечері в Прилуках працівники поліції Чернігівщини під час проведення обшуку в гаражному приміщенні, яке належить пенсіонеру (колишньому військовослужбовцю ЗСУ), вилучили чималий арсенал: 9 ящиків (175 шт.) із гранатами Ф-1, запали до них і безліч набоїв калібру 7,62 мм у 49 цинках.

З таким арсеналом можна вести активні військові дії.

Цей колишній комірник, мабуть, до пенсії готувався заздалегідь: звик за часів служби "нести все в будинок", зокрема зброю і боєприпаси, тому зробив свій маленький власний склад, щоб постійно почуватися "на службі", - написав він.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...