З архіву ПУ. Дівчина схудла на 60 кілограм, але стала жертвою насмішок: Фото до і після

28-річна Джорджі Фіппс схудла на 63 кілограми, але була вражена тим, як інші відреагували на радикальну зміну її зовнішності. Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

За словами дівчини, вона почала одужувати в 2012 році, коли їй прописали стероїди при фиброміалгії (захворювання, яке викликає біль у м'язах, зв'язках і сухожиллях). Позначилося на фігурі і неправильне харчування.

"Навіть коли я відмовилася від стероїдів у середині 2013 року, погані звички в їжі, такі як наявність величезних мисок макаронів і пакетів печива, стали нормою", - розповіла Фіппс.

Вона додала, що потрапила в порочне коло емоційної їжі і ненависті до себе, але змінити своє життя вирішила після заміжжя в 2015 році. Перепробувавши різні дієти, в 2018 році зважилася на радикальний крок - провести операцію по зменшенню обсягів шлунка.

"Перші пару місяців після цього були дуже важкими. Мало того, що у мене спочатку була біль і блювота кров'ю, я також мала заново навчитися їсти, мій шлунок був розміром, як у немовляти", - зазначила Фіппс.

Дівчина підкреслила, що не покладалася тільки на результати операції, зайнялася також ходьбою і йогою, але реакцією людей на її схуднення була вражена.

"Не втрачай більше ваги, ти виглядаєш погано", "Куди поділися твої ц*цьки? Вони зникли!", "Як, чорт візьми, вам вдалося скинути стільки ваги?" - писали їй в інтернеті.

Фіппс вважає, що багато хто сприймає схудлих як "легку мішень", їх вважають менш емоційно вразливими, тому що стрункість вважається рівною радості і впевненості, але це не завжди так.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...