З архіву ПУ. Дочка топ-чиновників з МО і МОЗ розкидала квіти, покладені до могил солдатів (відео)

Відео дівчина опублікувала в соцмережі, але потім видалила.

У мережі опублікували відео негідної поведінки дівчини в день перемоги над фашизмом 0 травня 2019 року. Про це пише спільнота "Київ Оперативний", передають Патріоти України.
Користувач Ніка Краснопільська на своїй сторінці в Instagram опублікувала коротке відео того, як розкидає траурні гвоздики, покладені до місця пам'яті жертв Другої світової війни. На відео видно, як дівчина кидає пам'ятні гвоздики зі словами "Оль, все до твоїх ніг". Така поведінка обурила користувачів соцмереж.
Хтось із користувачів скопіював відео з потворною поведінкою дівчини і опублікував на сторінці Київ Оперативний. Через деякий час дівчина ролик видалила.
З відкритих джерел вдалося з'ясувати, що батько дівчини працює в Міноборони - заступником начальника відділу департаменту. А мати дівчини працює в міністерстві охорони здоров'я. Сама Ніка працювала фармацевтом в аптеці. Відео зі своєї сторінки вона вже видалила.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...