З архіву ПУ. "Договори розірвати, відрізати світло та воду": Мер Конотопа через коронавірус оголосив війну священникам РПЦ (відео)

Артема Семеніхіна обурили дії окремих священиків, які замість того, щоб провести служби онлайн, звуть громадян до церкви святити паски.

Артем Семеніхін. Фото: Гордон.

Мер Конотопа прийшов в лють дізнавшись, що в порушення карантинних законів, священики церков Московського патріархату закликають людей приходити на освячення пасок. У мережі з'явилося відео, як мер містечка на Сумщині, свободівець Артем Семеніхін надиктовує своєму помічникові список термінових справ, які той повинен зробити, повідомляють Патріоти України у квітні 2020 року.

З контексту стає зрозуміло, що Семеніхіна обурили дії окремих священиків, які замість того, щоб провести служби онлайн, звуть громадян до церкви святити паски. Мер вимагає написати на всіх них заяви в поліцію, розірвати домовленості оренди на земельні ділянки і відключити світло і воду.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...