З архіву ПУ. Донбас перетворився на пекло для "іхтамнетів": Скільки військових Путіна загинуло з початку війни

За час проведення ООС втрати російсько-окупаційних військ на Донбасі склали 1234 убитими і 2074 пораненими. Такі цифри назвав командувач Операції Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, передають Патріоти України 30 квітня 2020 року.

Він наголосив, що з початку проведення ООС (30 квітня 2018 року) українські захисники добре вивчили ворога, його підступну і злочинну тактику, знають, як діяти за будь-якого розвитку ситуації. Майже кожна провокація окупантів отримує адекватну відповідь ЗСУ.

"Тільки за цей рік підтверджено ліквідацію 143 загарбників і ще 273 були поранені. Крім цього нашими воїнами знищено 28 одиниць техніки. Всього за час проведення ООС втрати російсько-окупаційних військ склали 1234 убитими і 2074 пораненими", - повідомив Кравченко.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...