З архіву ПУ. Довелося закрити ресторан: У Одесі провчили любителя "русского мира"

Місцеві додали, що в ресторані "Че Гевара" також були невиправдано високі ціни та несмачна їжа.

Власник одеського ресторану «Че Гевара» Дмитро Копилов закрив його через бойкот - люди не хотіли відвідувати його заклад, називаючи ресторатора сепаратистом. Про закриття ресторану Копилов повідомив на своїй сторінці в соціальних мережах, передають Патріоти України 15 січня 2020 року.

«Багато перестало до мене людей ходити, в зв'язку з тим, що я сепаратист. Так і говорили, у вас власник - сепар, не підемо до вас», - написав ресторатор і анонсував розпродаж обладнання та меблів.

У мережі активно відреагували на цей пост. Мабуть саме тому Дмитро Копилов закрив від сторонніх свою сторіночку в Facebook. «Респект одеситам. Економічний бойкот - одна з кращих форм опору ворожій експансії. Бойкотуйте продукцію і послуги політиків і бізнесменів, пов'язаних з Росією», - пише журналіст Денис Казанський.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...