З архіву ПУ. "Доводят до слез! Мы в страхе!": В окупованому Криму плачуться на будні "русского мира"

В анексованому Криму поскаржилися на робочих, що приїхали з-за кордону, які пристають до місцевих жителів. Про один з інцидентів анонім повідомила в севастопольському інтернет-співтоваристві, передають Патріоти України 11 вересня 2019 року.

"Гардемаринші популярні у нових співвітчизників", – висловилася блогер RoksolanaToday&Крым на своїй сторінці в Twitter.

"До чорного списку приїхавших гостей-будівельників на проспекті Античному! Безпардонно нахабно поводяться, пристають і домагаються, можуть просто почати хапати за руки або чіпати волосся! Неможливо з дому вийти ввечері", – обурилася жителька півострова.

Вона зізналася, що її вже двічі довели до сліз. "Чому ми повинні в страху жити у власному домі?" – запитала вона.

У коментарях їй відповіли, що раніше гастарбайтери намагалися зґвалтувати дівчину в одному з міських парків. У зв'язку з цим користувач соцмережі запропонував створити загони патрулювання вулиць. "Досить їх терпіти! Пора ставити їх на місце!" – написав коментатор.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...