З архіву ПУ. Довжина - 25 метрів: У Чилі археологи знайшли малюнок із зображенням інопланетянина (фото)

Спершу знахідка була зроблена в додатку Google Earth, а потім - на місцевості.

Експерти з Міжнародного фонду культури і науки про життя зробили вельми незвичайне відкриття: вони виявили малюнок інопланетянина, довжина якого склала 25 метрів. Спершу знахідка була зроблена в додатку Google Earth, а потім - в реальності, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.
Зазначається, що зображення інопланетянина з трьома пальцями на руках знаходиться поблизу населеного пункту Уара (область Тарапака). Як і інші малюнки місцевості, виявлений створений вискоблюванням верхнього шару зі скам'янілого ґрунту. Така техніка називається геогліфи.
Найбільшим геогліфом вважається «гігант Атаками» довжиною 119 м. На цій картині теж зображено дивне створіння, тільки вже без пальців. Відносно недавнього відкриття: уфологи впевнені, що між трипалим створінням на малюнку і 3-палими муміями з Наска є взаємозв'язок. До слова, дистанція між об'єктами становить всього лише 800 км.

Мумія, виявлена фермером, мала по 3 пальці як на руках, так і на ногах. Вчені підтвердили, що останки не підроблені, в них навіть виявили ДНК людини. Може бути, що на геогліфу зображені саме ці мумії.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...