З архіву ПУ. Друг Киви погрожував перерізати горло дівчині-офіціантці (відео)

З хуліганом був його товариш, однак і він, і бармен побоялися вгамувати знахабнілого чоловіка.

У мережі бурхливо обговорюють зняте в одному з пабів Полтави відео, на якому нетверезий відвідувач виймає кинджал і приставляє його до горла офіціантки, погрожуючи вбити, передають Патріоти України 24 січня 2020 року.

Колезі, що кинулася захищати її, агресивний клієнт дає стусана. Залишаючи заклад, хуліган піднімає руку в нацистському вітанні. Полтавчани впізнали в агресивному відвідувачі паба чоловіка, відомого в кримінальних колах на прізвисько Воробей. Він близький друг нардепа від «Опозиційної платформи - За життя», а з недавніх пір голови міської організації цієї партії Іллі Ківи, який 22 січня відзначився бійкою в київському ресторані.

За інформацією, отриманою з достовірних джерел, 39-річний Воробей - колишній боксер, колишній член злочинного угруповання «Бригади Толстого», виконує функції охоронця і водія Ківи, коли з'являється в рідній Полтаві. З хуліганом був його товариш, однак і він, і бармен побоялися вгамувати знахабнілого чоловіка. Інцидент в Полтаві трапився місяць тому, але відео потрапило в інтернет тільки зараз.

Користувачі соцмереж дорікають поліції через замовчування цього злочину і вимагають об'єктивного розслідування. За словами спікера ГУ НП в Полтавській області Юрія Сулаєва, фігуранти справи встановлено, щодо чоловіка, який погрожував ножем офіціантці, відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією «Хуліганство». Розслідування веде Полтавський міський відділ поліції.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...