З архіву ПУ. "Дві третини чекають на повернення Коломойського": Топ-менеджер здивувала заявою про настрої працівників "ПриватБанку"

Заступник голови ПриватБанку назвала це парадоксом, адже за 4 роки після націоналізіціі співробітникам банку підвищувалася заробітна плата та поліпшувалися умови праці.

Близько 70% діючих співробітників ПриватБанку досі вважають колишнього власника банку Ігоря Коломойського чи не найкращим керівником і сподіваються на його повернення. Про це на презентації фільму-розслідування "Зірвати банк" у серпні 2020 року розповіла заступник Голови Правління з питань управління проблемними активами ПриватБанку Галина Пахачук, повідомляють Патріоти України.

«У ПриватБанку 22 тисячі співробітників. Через чотири роки близько 70% з них вважають, що Коломойський — бог, велика людина, який створив те, що ніхто не зміг створити. Вони все одно його [повернення] чекають», — зазначила Пахачук.

Заступник голови ПриватБанку назвала це парадоксом, адже за 4 роки після націоналізіціі співробітникам банку підвищувалася заробітна плата, поліпшувалися умови праці, виплачувалися надбавки за роботу в умовах пандемії COVID -19 (близько 172 мільйонів гривень сумарно) тощо.

«Це просто смішно, враховуючи, що держава витратила (з відсотками) вже близько 200 мільярдів [на підтримку життєдіяльності банку]», — вважає банкір. Пахачук також зазначила, що отримала лист з підписом Ігоря Коломойського, в якому той попереджав її, що всі її дії є незаконними і за них вона буде нести відповідальність перед законом в майбутньому.

«Чи боїмося ми? З тієї команди, яка прийшла після націоналізації, я вже залишилася одна. Нас намагалися заарештовувати в 2018 році, згорів мій службовий автомобіль, потім побили мого чоловіка… Випадковості це? Не знаю. Але так відбувалося. Напевно, ми боїмося, але сподіваємося, що живемо в правовій державі, і ті речі, які зможемо довести [мова про розкрадання в банку при колишніх власниках — ред.], відбудуться», — заявила заступник голови Правління ПриватБанку.

Джерело: НВ

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....