З архіву ПУ. Дива "фанери": Як насправді звучить голос Світлани Лободи (відео)

Це зовсім не те, до чого звикли фани.

Українська співачка Світлана Лобода готується незабаром випустити нову пісню під назвою "Молоко". Її прем'єра призначена на 18 грудня 2020 року. А поки що зірка щосили трудиться в студії, записуючи композицію. Правда, її голос до аранжування треку звучить зовсім інакше, ніж звикли чути захоплені фанати. Так, в Instagram-stories артистки з'явилося відео з репетиції, повідомляють Патріоти України.

На одному ролику Світлана співає наживо, а на другому, судячи з усього, її голос вже обробили. Саме такий тембр дуже пізнаваний усіма шанувальниками виконавиці.

"Мой сумасшедший мальчик, пусть, мы стали чуть постарше", - співає на відео Лобода. Якщо ви уважно послухаєте два уривка з пісні, різниця в голосі співачки буде дуже помітна.

Гребуть усіх? У Львові представники військкомату затримали медиків онкоцентру - у ТЦК пояснили ситуацію

середа, 1 травень 2024, 14:25

У вівторок, 30 квітня, у мережі розповсюдили інформацію про те, що працівники ТЦК затримали медичних фізиків Онкологічного центру Першого ТМО Львова по дорозі на роботу. Після уточнення даних фахівців відпустили, передають Патріоти України. Так, в Tele...

Моторошна знахідка: Місцева жителька на Рівненщині виявила труп мотоцикліста (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:59

У Сарненському районі сталася смертельна ДТП. Місцева жителька виявила у рівчаку поблизу проїзної частини тіло чоловіка й мотоцикл біля нього. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передають Патріоти України. За інформацією правоохоронців,...