З архіву ПУ. Електромобіль вибухнув під час зарядки на станції (відео)

Дим із нього почав іти одразу після під'єднання до мережі.

У мережі з'явилося відео, як електромобіль вибухнув під час зарядки на станції, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зазначимо, що інцидент трапився в місті Саньмін на півдні Китаю. Власник червоного автомобіля припаркував машину та підключив до зарядної станції. Видання Drive повідомляє, що те, що залишилось від автомобіля після вибуху, схоже на BAIC EX360.

Повідомляється, що дим почав виходити з машини невдовзі після того, як вона була під’єднана до мережі. Власник швидко зателефонував до пожежної частини, яка оперативно прибула на місце для гасіння пожежі.

Відео, зняте кимось у багатоповерховій вежі поблизу, показує, як пожежні бригади намагаються загасити полум’я, коли машина раптом вибухає, розстрілюючи навсибіч панелі кузова.

Можна помітити, що вогнеборці намагаються гасити полум’я водою, що здається не найкращим варіантом у поєднанні з електричним струмом. Насправді ж найкращим способом контролювати вогонь електромобіля є підтримка прямого та сфокусованого потоку на акумуляторі. Схоже, це саме те, що робили пожежники в цьому випадку.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...